| phantom2k a întrebat:

am 15 ani si am o problema de cateva zile ma doare testiculul stang si spatele am citit despre asta si multi spun ca este vorba despre hernie si unele simptome sunt din cauza greutatilor ridicate sau a abdomenului ...etc eu am inceput sa fac sala de 1 luna credeti ca e din cauza aceasta? cum poate fi tratata aceasta "chestie"!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GrecuCristi a răspuns:

Asta e din cauza ca esti prost si faci sala de la o varsta prea mica. Mergi la un medic pediatru sa iti spuna daca e nevoie de operatie!

4 răspunsuri:
| phantom2k explică (pentru GrecuCristi):

Asa am sa fac chiar maine ma duc mersi cristiwinking

| GrecuCristi a răspuns (pentru phantom2k):

Daca tot vrei sa lucrezi, ia-ti niste gantere si lucreaza doar bratele fara sa-ti soliciti coloana. Si sa fie greutati usoare, in rest fa cardio pana pe la 18-19 ani, alearga, fa exercitii folosinduti corpul, genoflexiuni, flotari etc.

| SoRyNeScku a răspuns:

Ai grija, daca s-a inegrit sau s-a facut asa, sper mov si te doare cand mergi s-ar putea sa ai o problema care necesita interventie chirurgicala, du-te la medic pentru ca netratat, o sa-ti pierzi testicului. Daca e cazul de operatie, e usoara, nu ai de ce sa-ti faci probleme.

| phantom2k explică (pentru SoRyNeScku):

Multumesc pentru sfat sorinwinking de abia astept sa ma duc sa vad care e situatia... straight face