| Attack619 a întrebat:

Am aproape 14 ani si sunt destul de mic si slab pentru varsta mea si as vrea sa stiu cum as putea sa ma ingras sau sa ma inalt dar fara sa fac vreun sport (daca se poate bineinteles). Dau FUNDA la cel mai folositor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Frate perioada de inaltare incepe de la 15-16 ani atunci te transformi in barbat! crede ce zicwinkingwinking

| ir3al a răspuns:

Http://www.csid.ro/dieta/vrei-sa-te-ingrasi-alege-calea-corecta-7840619/

http://www.dietetik.ro/afla-si-tu-cum-poti-sa-te-ingrasi/1157.html

sunt multe metode pe google, poti intreba o farmacista, exista anumite uleiuri si alte chestii naturale (nu pastile ), poti practica un sport (inot, handbal ), iar daca eforturile tale ti se par in zadar inseamna ca asa este metabolismul tau si ca nu poti fi gras

| Kyrie a răspuns:

Tu o sa mori sigur...

| Attack619 explică (pentru Kyrie):

Am o intrebare pentru tine: Tu de ce te aflii pe site-ul asta? Site-ul se numeste TPU (Toti Pentru Un...neah, nu merita sa continui

| Kyrie a răspuns:

Sa traiesc o viata de sedentar ca tine, mai bine m-as sinucide laughing [nu mi-a cerut nimeni parerea, e TPU doar]

In locul tau la 14 ani rupeam salile de gimnastica...

| backback a răspuns:

Pai mananca multe legume si bea laptic ca are calciu si ala te inalta ca na daca iti e lene sa faci sporturi...

| JstGeorge a răspuns:

PAI MAI MANANCA! casa te ingrasi mananca mai ales paine cu unt, paine goala, paine... etc. ca sa te inalti, asta nu stiu. ar trebui sa mergi la doctor sa intrebi de ce esti mic. FUNDA

| StefaNnNNN99N a răspuns:

Eu nu cred ca ar fi nevoie sa te ingrasi sau ce mai ziceai tu pe acolo...Si eu in clasa a saptea eram un pui de om si acum in a opta m-am facut barbat!winking

| aragon90 a răspuns:

Nu fa asa ceva sunt si eu slab da nu slab foarte tare da sunt cel mai bun din clasama mea la bataie, alergat, box etc deci nu de ingrasa te va striga lumea sunca sau cartof

| pafpap a răspuns:

La varsta ta esti in crestere.si este recomandat sa faci sport.dar fara haltere
.cel mai bine ii sa faci atletism si se pun si muschi peste tot corpul+vei creste f rapid

| MooF2010 a răspuns:

Scriene acest acest mesaj de pe telefon in timp ce alergi si ai sa vezi ca ai sa te dezvolti mult mai armonios... la 14 ani aveam 1.52 la 18 am 1.71~1.70

| DeYnN a răspuns:

Mananca o pizza intreaga de la restaurantul Serafin (ca esti din Galati)
mananc-o singur si se rezolva
Eu am 12 si sunt grasun (54 kg) si vreau sa slabesc!

| andreeanicoleta a răspuns:

Maninca mai mult si ai sa te ingrasi daca nu ai pofta de mincare ia vitamine ceva happyfunda?