Eu nu cred ca ar fi nevoie sa te ingrasi sau ce mai ziceai tu pe acolo...Si eu in clasa a saptea eram un pui de om si acum in a opta m-am facut barbat!
Maninca mai mult si ai sa te ingrasi daca nu ai pofta de mincare ia vitamine ceva funda?
Pai mananca multe legume si bea laptic ca are calciu si ala te inalta ca na daca iti e lene sa faci sporturi...
La varsta ta esti in crestere.si este recomandat sa faci sport.dar fara haltere
.cel mai bine ii sa faci atletism si se pun si muschi peste tot corpul+vei creste f rapid
Http://www.csid.ro/dieta/vrei-sa-te-ingrasi-alege-calea-corecta-7840619/
http://www.dietetik.ro/afla-si-tu-cum-poti-sa-te-ingrasi/1157.html
sunt multe metode pe google, poti intreba o farmacista, exista anumite uleiuri si alte chestii naturale (nu pastile ), poti practica un sport (inot, handbal ), iar daca eforturile tale ti se par in zadar inseamna ca asa este metabolismul tau si ca nu poti fi gras
PAI MAI MANANCA! casa te ingrasi mananca mai ales paine cu unt, paine goala, paine... etc. ca sa te inalti, asta nu stiu. ar trebui sa mergi la doctor sa intrebi de ce esti mic. FUNDA
Frate perioada de inaltare incepe de la 15-16 ani atunci te transformi in barbat! crede ce zic
Nu fa asa ceva sunt si eu slab da nu slab foarte tare da sunt cel mai bun din clasama mea la bataie, alergat, box etc deci nu de ingrasa te va striga lumea sunca sau cartof
Scriene acest acest mesaj de pe telefon in timp ce alergi si ai sa vezi ca ai sa te dezvolti mult mai armonios... la 14 ani aveam 1.52 la 18 am 1.71~1.70
Sa traiesc o viata de sedentar ca tine, mai bine m-as sinucide [nu mi-a cerut nimeni parerea, e TPU doar]
In locul tau la 14 ani rupeam salile de gimnastica...
Mananca o pizza intreaga de la restaurantul Serafin (ca esti din Galati)
mananc-o singur si se rezolva
Eu am 12 si sunt grasun (54 kg) si vreau sa slabesc!
Carmen133 întreabă: