Ca sa nu-ti umplu pagina de scris citeste aici :
http://www.getfit.ro/alimentatie/alimente-alimentatie/fructe.html
Si ca o regula generala : niciun aliment nu ingrasa daca mentii nr de calorii consumate sub numarul de calorii arse
In general orice aliment ingrasa, inclusiv fructele.In cantitati rezonabile, strugurii nu ingrasa.Si lasa toate regulile acestea complicate, trebuie doar sa ai o nutritie echilibrata si sa nu exagerezi cu nimic."Mananci cat sa traiesti, nu traiesti ca sa mananci."
In cantitati rezonabile, exact ce-am zis, sa mentii nr de calorii consumate mai mic decat nr de calorii arse ( sau macar egal ).
Regulile astea complicate? Nutritia e mult mai complicata decat crezi, o sa vezi cum ti se schimba metabolismul pe parcurs si cum trebuie sa mananci mereu diferit.
Daca ai citi 3 ore / zi timp de 1 an tot nu ai stii tot ce trebuie despre nutritie, din pacate chiar e complicat.
Toate fructele ingrasa pentru ca au zahar din ele.nu ingrasa mai mult decat o prajitura dar ingrasa putin.incearca sa nu mai mananci dupa ora 6-7 chiar daca sunt fructe.si nu manca mai mult de 200 de grame pe zi.am auzit de la cineva care a tinut regimsper ca te-am ajutat
Nu este adevarat! Niciodata fructele sau legumele nu ingrasa! Dar nu e bine sa mananci dupa ora 7 nici macar un fruct, decat cina! Daca ti-e foame poti manca o banana pentru ca are un lichid special!
"Niciodata fructele sau legumele nu ingrasa", de unde ai scos o asemenea aberatie? Fructele au zahar ( fructoza ) care maresc glicemia si ingrasa ca orice fel de zahar.
Mai citeste :
http://www.getfit.ro/alimentatie/alimente-alimentatie/fructe.html
Doamne, dc va luati mereu dp internet? Daca exagerezi nu ingrasa, dar nu e bine!
Ah nuuu, normal ca nu, caloriile si zaharul(fructoza) se evapora in aer, nu?
Esti complet pe langa, ceea ce e evident dupa aberatia cu ora 19.
Mai citeste si tu cate o carte despre nutritie, sa vezi cat de mult esti pe langa
Da! pentru-că au zahăr, încearcă să nu mânănci după ora 18-19 şi nu mânca mai mult de 200 grame [ pe zi ]
Sper că te-am ajutat :*