Aia un herpes stai linistita trece daca dai cu o crema (nidoflor) si nu umbli prea mult la ea, ai grija sa nu bea nimeni dupa tine sau sa te saurti cu cineva pentru ca se ia. Orice persoana are cel putin o data in viata unul
Buzele sunt uscate pentru ca nu esti destul de hidratat/a. Cat despre rana de la gura. se face daca bei sau manci dupa alte persoane si va trece curand. Incearca sa te dai cu balsam de buze si bea multe lichide. kiss & good luck!
Probabi..problema e ca am fost ieri la dentist. si de ieri mi s-a facut o mica rana. acum vad ca e o scoartza. si buzele mis uscate.
Nu prea pot sa beau nu stiu ce lichide sau sa mananc. deoarece ieri am avut o mica vizita la dentist. si inca nu s-a vindecat.
Bun hidrateaza-le, foloseste un balsam de buze cu aloe vera din acela din farmacii si bea multa apa asta ajuta si pentru organsimul tau
Ala e un herpes.
Trebuie sa te dai cu galbenele pe buze pentru a nu-ti mai fi uscate buzele.
Daca inca nu ai herpes, asa incepe. Al meu tocmai a trecut, aceleasi simptome de inceput. Iti recomand sa ai rabdare si sa nu folosesti decat un strugurel fara nici un fel de culoare sau gust (Eucerin) doar pentru buze!
Poate ca din cauza vintului...
poti sa folosesti pentru buze balzam de buze SPF 15 cu laptisor de matca sau daca nu ai posibilitatea sa til procuri poti sa te dai cu niste unt moale.......credema, ajuta
iar in privinta cu rana poti sa folosesti niste cremuri de fata
Succes!