| Ovidiutzul19 a întrebat:

As vrea sa va intreb pe cei care veti caine.Ati patit cumva ca o ureche sa i se umfle? De acum doua zile am vazut ca urechea cainelui meu s-a umflat si nu stiu din ce motiv. Daca cainele vostru a patit asta si stiti cum sa il vindec va rog spuneti-mi.O sa il duc si la veterinar sa ii faca un control si sper ca nu fie prea scump mediamentul.Cateodata cand il ating pe ureche il doare si incepe sa scheune.Va rog un raspuns cat mai urgent dau funda cel care imi da un raspuns clar si daca s-ar putea sa imi spune-ti si medicamentul.
P.S.Scuzati daca nu e buna categoria.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Mergi cu el la Veterinar e o infectie cauzata de o bacterie sau ceva de genu.Plus ca daca ai trece si nu se vindeca complet va recidiva. Spun asta pentr-u ca stiu ce vb.Ai grija si mergi, sincer al doare si pe el.

3 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil pentru ca are o infectie. Cainii fac astfel de infectii mai ales daca nu il duci la pensat prea des. De regula trebuie dusi ca sa li se scoata parul din urechi, tocmai pentru a nu face infectii mai tarziu. Du-l la un veterniar, va sti el cu ce sa-l trateze.

| Ovidiutzul19 explică (pentru Danysan):

MS mult.Am fot cu el la veterinat avea o infectie iar in ureche s-a adunat apa iar doctorul mi-a zis sa ma duc cu el saptamana viitoare sa ii faca o operatie ca sa ii scoata apa din ureche.

| Mihai_Radulescu_1983 a răspuns:

Este simplu, daca urechile nu sunt curate pot aparea iritatii, inflamatii, paraziti sau murdarie, umflaturi, boli, etc.

Uite aici mai multe despre cum se curata urechile cainelui: https://www.toateanimalele.ro/articole/cum-se-curata-urechile-cainelui/