| Simonici a întrebat:

Cand ma duc intr-un loc nou,sau intr-un loc pe care nu il frecventez prea des(exemplu:la prietenii in localitate,la niste rude etc)ma ia ameteala,nu pot sa spun ca e pierdere de cunostinta,de exemplu daca stau si vreau sa merg ma ia ameteala,nu mai stiu de capul meu, imi vine sa cad jos.ma ajuta cineva sa gasesc cauza si o solutie pentru remedierea situatiei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Sahashi a răspuns:

Eu zic ca ai lipsa de calciu si 2 cred ca iti provoci tu starea aceasta din cauza ca esti intr un loc nou si ti sa nu faci ceva gresit

| Simonici explică (pentru Sahashi):

Am lipsa de calciu

| Simonici explică (pentru Sahashi):

Dar poate sa fie ceva mai grav? o boala?

| Tynnna a răspuns:

Chiar am citit o carte despre o fata care nu se simtea in siguranta decat la ea acasa si nu se simtea confortabil in preajma oamenilor, decat a celor cu care a crescut, adica cei trei membri ai familiei si cativa vecini. Cand iesea in oras simtea ca se sufoca, nu putea manca, ametea, se ciupea permanent ca sa nu lesine... Se simtea bine daca era insotita de fratele ei si usor, usor a inceput sa socializeze.

Totul vine de la tine. Ceva te impiedica sa te simti in largul tau. Un psiholog poate te-ar ajuta sa descoperi ce e, eu una, nu am idee. Tot ce trebuie sa stii este ca ceilalti sunt si ei tot oameni, nu-ti face nimeni nimic rau, stai calma. In loc sa te bucuri de o petrecere cu amicii cand te duci pe la ei, tu ce faci, ametesti? Poate e si cum zice Sahashi. poate iti produci acea stare ca sa eviti compania lor de teama sa nu faci vreo gafa..cine stie.

| Sahashi a răspuns (pentru Simonici):

Sincer nu cred ca exista vreo boala de asta dar daca tot insisti si crezi ca nu poti trece peste asta consult un psiholog sau ceva desi nu cred ca e necesar