Pai probabil acum ai contactat alta tulpina de virus mai puternic, Ia niste antibiotice fa o baie calda.Fa in asa fel incat aticorpi tai sa inglobeze virusul si sa il distruga.
Pai poti sa incerci sa bagi picioarele in apa foarte fierbinte cu mai multa sare de 2 ori pe zi daca ai timp, stai la caldura cat mai mare, fa bai fierbinti si pentru gat daca te doare asa de tare incearca pastilele sau siropul doctor mom (la mine au functionat super) Insanatosire grabnica oricum!
Si cum as putea sa fac asta? "Veniti leucocite, inmultiti-va si luptati ca niste muschetari pentru dreptate impotriva mucilor mei!". Cam asa a sunat raspunsul tau. .
Asa il intrerpretezi tu, Ia ceva antibiotice iti recomanda Zinnat e destul de puternic.
Buna,se poate si fara antibiotice, incearca asta:
Usturoi amestecat cu miere pentru răceală şi dureri în gât: Se zdrobesc 2-3 căţei de usturoi, şi se amestecă cu 4-5 linguriţe de miere de albine. Din acest preparat se ia cate o linguriţă din jumatate în jumătate de oră. În usturoi s-au descoperit mai mult de douăzeci de substanţe antivirale şi antibacteriene, care fac din el cel mai puternic antigripal cunoscut.
Are un gust ciudat, imagineaza-ti ca bei wodca cu winsky)dar iti trece intr-o zi.
Vodka si wiskey nu's cam aceleasi? nu am baut inca, dar dupa miros...par cam la fel. o sa incerc "reteta culinara", sperand sa nu ajung la vreo indigestie, mi se face greata usor de la "chestii scarboase, ciudate" ))