Daca este umflata sau ca o umflatura poate fi vorba de un hemoroid. Daca nu este deloc umflata si este deschisa, atunci poate fi vorba de o iritatie.
In functie de ce crezi ca ai, hemoroid sau iriatie, poti merge la farmacie si poti cere un unguent.
Servus, aceasta buba am avut-o si eu ( daca intr-adevar este asta ), este o buba care la atingere ustura/ doare, mie mi-a disparut dupa o perioada destul de lunga de timp, 5 zile, la mine in " regiune " i se spune " paisăc, este precum un herpes, aparut pe piele, se face din ce in ce mai mare, se poate trata, sau dispare ea de la sine pe zi ce trece (1-2 sapt.), eu nu am avut acea crema in momentul acela, asa ca a disparut de la sine. Dar am aflat ca se poate trata cu o crema, numita Aciclovir crema (unguent ) http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/aciclovir-crema_11068. Insanatosire grabnica.
Am uitat sa mentionez ca nu ma ustura/doare cand o ating, ci doar cand dau cu hartie igienicab sibe destul de mare
Pai este o umflatura dar nu sangereaza si nu ma doare cand ma misc/stau jos doar cand ma sterg cu hartie deci nu cred sa fie hemoroizi, din cate am inteles hemoroizi ustura si/sau dor cand stai jos si sangereaza
Poate fi de la caldura, deoarece este foarte cald si tie ti se freaca..., si poate de aceea