Asta se intampla de mult timp sau a aparut recent?
unde simti aceste intepaturi mai exact? Daca misti picioarele iti trece? Cat poti sa mergi fara sa obosesti?
Daca e de la circulatie ar trebui sa ai probleme mai mari cand mergi decat cand stai pe loc. Cel mai probabil e o chestie normala ca urmare a faptului ca nu esti obisnuit sa stai in picioare. Singura cale sa scapi e kinetoterapia.
Pot merge foarte mult de ex eu stau in Craiova si m-am plimbat o zi intreaga prin oras am mers in continu. Ma inteapa in muschii piciorului in gamba, tibie. Daca misc picioarele imi mai trece dar pentru putin timp.
Ori e din cauza ca nu esti obisnuit sa stai in picioare mult, ori ai sidromul picioarelor nelinistite. Oricum, in ambele cazuri nu prea ai ce face.
E normal,se poate de la inaltime,asa se intampla la copii,este normal,cel mai bine du-te la baie,si spala-te cu apa calda,mai te inalti putin, dar dupa accea vei ramane asa, si eu am 1.66, aveam anul trecut acum nu mai stiu cat, eu sunt supraponderala, am 50 de kg la inaltimea mea,ar trebui sa ma ca tine,dar sunt ff slaba, cei inalti mereu cantaresc mai mult decat ceilalti, stai linisitit
anonim_4396 întreabă: