| Cosmin_8744 a întrebat:

Ma inteapa picioarele foarte rau cand stau mai mult de 10 min in picioare. Am inteles ca ar fi de la circulatia sangelui dar nu sunt sigur. E din cauza greutatii am momentan 1.65 sau chiar mai mult si 65 - 68 kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

E normal,se poate de la inaltime,asa se intampla la copii,este normal,cel mai bine du-te la baie,si spala-te cu apa calda,mai te inalti putin, dar dupa accea vei ramane asa, si eu am 1.66, aveam anul trecut acum nu mai stiu cat, eu sunt supraponderala, am 50 de kg la inaltimea mea,ar trebui sa ma ca tine,dar sunt ff slaba, cei inalti mereu cantaresc mai mult decat ceilalti, stai linisititwinking

| lacrytza a răspuns:

Sigur nu e de la greutate, se poate sa ai apendicita, ernie... fundita?

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Asta se intampla de mult timp sau a aparut recent?
unde simti aceste intepaturi mai exact? Daca misti picioarele iti trece? Cat poti sa mergi fara sa obosesti?
Daca e de la circulatie ar trebui sa ai probleme mai mari cand mergi decat cand stai pe loc. Cel mai probabil e o chestie normala ca urmare a faptului ca nu esti obisnuit sa stai in picioare. Singura cale sa scapi e kinetoterapia.

| Cosmin_8744 explică (pentru gyzzard):

Pot merge foarte mult de ex eu stau in Craiova si m-am plimbat o zi intreaga prin oras am mers in continu. Ma inteapa in muschii piciorului in gamba, tibie. Daca misc picioarele imi mai trece dar pentru putin timp.

gyzzard
| gyzzard a răspuns (pentru Cosmin_8744):

Ori e din cauza ca nu esti obisnuit sa stai in picioare mult, ori ai sidromul picioarelor nelinistite. Oricum, in ambele cazuri nu prea ai ce face.