| FuNN a întrebat:

Rog pe cineva care se pricepe la astm sau cine mai cunoaste cate ceva sa imi spuna: Eu am 13 ani, si as dori sa ma inscriu la footbal, la juniori, eu am mai fost la acest club local, si mau primit cu bratele deschise, am jucat, etc. Pana cand m-am plictisit si am plecat. Acum vreau sa intru iar spuneti-mi si mie pot sa rezist, eu am plecat deoarece nu puteam sa ma trezesc dimineata laughing, acum sunt sigur ca voi trage tare, spuneti-mi daca as putea, si daca da ce pot face pentru a avea o rezistenta mai buna. P. S: SUnt si alti footbalisti cunoscuti cu astm:Beckham si Iasmin Latovlevici(Steaua) P. S:Sunt in perioada cand nu iau puful ala, nu mai iau nimic, eu joc footbal cu prieteni, am rezistenta, rezist jucam si cate 3 ore in continu. MS ANTICIPAT.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| qwerty21 a răspuns:

Un asmatic obisnuit nu i-ar fi recomandat.
dar daca zici ca esti in perioada cu astm controlat, nu e nici o problema.dar cand simti ca esti prea obosit, inseamna ca esti prea obosit.(si trebuie sa o lasi mai moale)
si sa nu bei apa rece.da stii lucrurile asteawinking

| FuNN explică (pentru qwerty21):

Te rog mai imi poti zice niste chesti din astea, sa nu beau apa rece, si mai ce... ca nu prea mai tin minte laughing

| qwerty21 a răspuns (pentru FuNN):

Pai daca faci efort si esti obosit si bei apa mai rece...racesti
si daca ti-o torni in cap, la fel happy
eu am 2 frati mai mici si amandoi au astm.intai trebuiau sa faca pufuri din alea,stii tu.dar acum,nu mai fac nimic,e sub control astmu.dar ei si cu tine aveti un lucru in comun,si anume va raciti mai usor. de asta ti-am recomandat sa nu faci unele lucruri.
(unii astmatici au si alergii la praf, polen, etc

4 răspunsuri:
| AaaMoods a răspuns:

Am avut problema ta la 10 ani acum am si eu 10! atunci am luat o pauza totala de 1 an de la sport! apoi am mers la volley si am fost in cantonament in padure si crede-ma o sa reszisti acum cu putin antrenament! problemele dispar!

| FuNN explică:

Mai astept raspunsuri daca nu mai primesc o sa aleg cui sa ii dau funda, spuneti-mi cum as putea sa evit chesti deia sa nu beau apa rece si mai ce...