Bună.
Practică înot, este singur sport care antrenează inclusiv mușchii feței.
Pa, pa.
Eu sunt la tara si nu prea am cum sa merg la inot sau baschet.Prima data si eu m-am gandit la asta dar nu prea am posibilitatea.
Practica baschet. este cel mai bun. eu sunt fata si am practicat acest sport si m-am inaltat din clasa a VI-a (cand aveam 1, 65) la 1, 72. P.S. Ultima data cand m-a masurat a fost semestrul acesta, cand sunt pe clasa a VII-a.
Salut!
Perioada de crestere a copiilor este intre 13 - 16 ani.In urmatorii 3-4 ani te vei dezvolta brusc in inaltime.Incearca sa mentii o pozitie corecta la birou, in banca si fa cat mai mult sport. Dupa ce vii de la scoala iesi afara, alearga, plimba-te sau fa-ti un abonament la un bazin de inot, te va ajuta foarte mult.
Succes!
Fa baschet sau inot.Si sa nu te apuci de sala de la varsta asta ca iti opreste cresterea de tot
Lasa de la natura, asa am fost si eu, intr'o vara dintre a 6 si a 7 m-am inaltat ff mult se uitau fosti colegi la care ma uitam de jos erau tot cu barba sus
Fa mult sport, volei.basket,inot. Te va ajuta si-ti va fi folositor. Nu vei vedea diferente acum, dar pe parcurs vei vedea. Bafta.
Ai incercat sa faci sporturi, de ex: baschet sau inot? Cunosc baieti care s-au inaltat de la baschet
katherine7481 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: