Întrebare recomandată | Fery19 a întrebat:

Sall TPU, va cer ajutorul vostru, spuneti-mi ce fel de tratament sau ce sa folosesc pentru a evita matreata si picarea parului este foarte important, de n timp lung ma lupt cu ele am folosit si head & shoulders si panten si o gramada de samponuri der fara efect. Ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Un tratament inainte de toate! Alpecin Forte de la farmacie timp de 8 săptămâni faci tratament! te speli de 2 ori pe săptămână! Apoi treci pe un șampon pe care îl tolerezi și la fel nu depășești 2 spălări pe săptămână!

7 răspunsuri:
| YumiSukinanda a răspuns:

Pai uleiu de ricin, presupun ca ai mai auzit de el, nu iti mai cade parul, iar pentru matreata. fa-ti o masca de par, gen : din galbenus de ou, si daca vrei sa ''scapi'' de matreata atunci nu schimba samponul, continua cu acesta, daca il schimbi. va fi mai rau.

| LIN2010 a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa ceri sfatul medicului dermatolog, daca nu, atunci exista in farmacii un sampon medicinal numit NIZORAL, la mine a avut succes, ceea ce-ti doresc si tie.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi pe o gamă profesională care o poți lua de la salon.
Pa, pa.

| Fery19 explică (pentru Azµre):

Multumesc mult happy

| Fery19 explică (pentru LIN2010):

O sa il incerc mersi mult happy

| Fery19 explică (pentru YumiSukinanda):

Mersi pentru sfat happy

| YumiSukinanda a răspuns (pentru Fery19):

Cu cea mai mare placere, O zi super mega extra frumoasa :*