| Addaa1998 a întrebat:

Salll TPU!

Mai devreme mi-a cazut sertarul de la dulap pe picior, nu am observat ca s-a rupt... Ma doare degetul mare am o vanataie neagra iar inainte rosie
S-a umflat si ma doare extrem de rau osul ...credeti ca e rupt?
Abia il pot misca sa il indoi
Mai ales ca la acelasi picior s-a si rupt
Va rog TPU sadcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| JustKiddingBitch a răspuns:

Mai bine i-ai spune unuia dintre parintii tai...ei cu siguranta vor sti ce sa facawinking

| Cruciuliță a răspuns:

Posibil sa fie rupt daca doare asa rau.Dar il poti indoi? doare rau daca il misti? Eu zic sa-i pui compresa cu apa rece, invelesti piciorul si-l lasi asa pana dimineata, asta in cazul in care nu vrei sa fugi (cu restul degetelor care ti-au ramas laughing ), glumesc, la un spital de urgenta (asta nu-i gluma). Mergi ma sa iti faca o radiografie la picior sa se vada ce ai! Nu sta cu durere.

| AdiSt a răspuns:

Buna..nu ca as fi eu doctorlaughing.da stiam ca atunci cand te doare piciorul sau orice altceva si il poti misca inseamna ca nu e rupttongue..deci eu garantez 99% ca piciorul tau nu este rupt.iti doresc multa sanatate:*

| Addaa1998 explică (pentru Cruciuliță):

Il pot indoi si pot umbla dar acum mi-a mai disparut durerea
Crezi ca e mai bine si ca nu e rupt?

| Addaa1998 explică (pentru AdiSt):

Merci!
Am fot ff ingrijorata mai ales ca l-am avut rupt si am ramas cu frica aia si durerea pe care nu o pot uita

| AdiSt a răspuns (pentru Addaa1998):

Pai daca in mare tia trecut si zici ca nu te mai doare..eu iti recomand sa te duci sa faci o radiografie sa fii sigura..sau daca nu incearca gen coprese cu apa rece sau gheata..si incearca sal misti mai tot timpul in toate partile, daca vrei sa discutam problema ta sau altceva imi poti lasa id-ul tau printrun mesaj, okbig grin

| Addaa1998 explică (pentru AdiSt):

Nu stiu ...mai vad
Vorbesc cu parintii despre picior
Au spus ca e din cauza loviturii puternice si au vazut ca nu e umflat, tu ce crezi? Eu ceed a nu e rupt acum ca mi-a trecut unpic si pot umbla normal

| AdiSt a răspuns (pentru Addaa1998):

Eu tiam zis..cred 99% ca nu e rupt..acum depinde si de lovitura.u trebuie sa-mi zici mai mult pentru ca nu-s langa tine si numi pot da seamastraight face