Buna!
Din cate stiu eu, nu`ti face nicio injectie, simti doar o mica durere, in rest totul e ok.
:*
Inainte sa-ti plombeze dintele trebuie sa-ti curete caria, iar aici de obicei face injectie pentru ca nu cred ca poti rezista durerii. Dar sa stii ca injectia nu e atat de rea. Eu am facut de 3 ori injectie si nu m-a durut. Te inteapa un pic si apoi iti amorteste gingia si nu mai simti nimic. Daca vrei fara injectie ai de ales dar nu e o alegere prea sanatoasa. Iar data cand iti plombeaza dintele nu iti mai face niciun fel de injectie. Bafta la dentist si curaj! :*
Daca este carie mare si nu suporti durerea atunci cand iti curata zona, iti face injectie. daca poti suporta durerea nu-i nicio problema. stiu din proprie experienta, pentru ca am avut mari probleme cu dintii. funda?
Depinde cat de mare ai caria. Si depinde de fiecare doctor. Eu cand m-am dus nu mi-a facut dar poti sa il/o rogi sa iti puna spray in zona respectiva.
Daca e doar de plombat nu se face injectie ca n-are de ce. doar daca trebuie si curatat dintele ex daca are carie
Normal ca nu. Mie niciodata nu mi s-a facut injectie din cauza asta. Numai daca ai probleme cu un dinte si trebuie sa ti-l scoata. Dar si atunci cand e foarte grav. Situatii de urgenta. Acum sunt spray-uri cu actiuni sedative foarte bune.
Buna.
De cate ori am fost la dentist pentru plombe nu mi-a facut niciodata injectie.Doar mi-a dat cu un spray care amortea partea respectiva.
Nu stai linistita si maica-mea a fost si nu i-a dat injectie spiu pentru ca mi-a spus!
Hi!
Nu... dar te da cu un spray care iti amorteste si limba :-s
Si iti curata dintele... e cam dureros, dar merita