| Adrian022 a întrebat:

Salu tpu.Implantul unui dinte de portelan este tot una cu imbracatul acestuia? si cam cat costa unul in Anglia? cum se procedeaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| Adrian022 explică (pentru WorldAlone):

Si imbracarea unuia e mai ieftin? si iti face dupa cum ai ceilalti dinti(dimensiune, culoare etc)?

Dar care sunt dezavantajelu unui dinte imbracat? de ai zis ca trebuie sa fii bolnav cu capul ca sa faci asa ceva? XD

Fita fita dar eu prefer implantul mai mult decat albirea happy crezi ca actorii de la hollywood nu aveau dinti sanatosi? si totusi au facut implant happy

Eu nu stiam ca se zice imbracare..de-aia ziceam asawinking eu nu vreau implant iti dai seama. vreau imbracare happy nu stii.e un procedeu dureros?

Nu stii, vedetele alea au tot dinti de portelan? cu 100E sa ei dau 1000 euro pe un dinte? laughing

Deci nu e un lucru ciudat daca eu vreau sa-mi imbrac dintii ca sa ii am mai frumosi nu? si cam cat ar costa toata dantura? se poate face o reducere sau ceva de genul?

Nu neaparat din cauza culorii..am dinti sensibili ca mama mea.Mananc o bomboana si fac carie..de-asta as vrea eu happy

Ok happy mersi mult pentru raspunsuri.

Întrebări similare