Ulei de arbore de ceai, lasat peste noapte
samponul cu usturoi de la farmasi, nu ii fac reclama, da s-a intamplat sa il primesc si sa imi vina de minune.
si ah, inca ceva, incearca odata la 2 spalari, un varf de lingurita de bicarbonat in sampon.
Nu există tratament pentru așa ceva. O am de ani de zile și am cheltuit foarte mulți bani pe la dermatologi " de top " din capitală. Tot ce am putut obține sunt niște creme care mai ameliorează dar nu vindecă definitiv. Sunt perioade când nici cremele nu își fac efectul. Mai ales dacă sunt nervos sau foarte stresat câteva zile la rând, atunci cremele sunt efectiv apă de ploaie. Din ce mi s-a spus, eu am moștenit boala asta. Deși sunt absolut convins că s-a declanșat din cauza stresului. Sfat, toate trec, nu fii stresat și nu te enerva! O boală aduce odată cu anii mai multe boli.
Multumesc mult pentru raspuns in primul rand.
Deci ulei de arbore de ceai (unde il gasesc?) se da pe toata fata?
Eu fac dus zilnic, samponul acela de la farmassi sa il folosesc zilnic? + bicarbonatul il pun in acest sampon sa inteleg.
La tine functioneaza toate astea?
La mine unul am vazut cam de la ce imi apar petele alea rosii in jurul nasului, pe nas. cand sunt obosit, cand sunt stresat.
Multumesc.Si la mine la fel e, cand sunt stresat, obosit, cand vine frigul nu mai zic... In special cand vine frigul si cand sunt stresat.
Eu am fost la un singur dermatolog din Ploiesti la fel, de top care mi-a spus sa iau crema respectiva. ma gandeam sa mai incerc si in alta parte dar nu stiu ce sa zic.
Acum daca ma duc pe afara sa ma plimb (cand e frig), dupa ma urc in masina sau ajung acasa incepe sa ma manance fata. Incerc sa nu ma scarpin ca e mai rau dar deja intervine si frustrarea.
Am si eu asta, imi apare periodic, tot asa la frig, stres, anumite sampoane, e suparatoare dar m-am obisnuit. M-am tuns si la 0 sa scap dar degeaba, nu ai ce face, scalpul te saboteaza.
In orice plafar, farmacie se gaseste acel ulei, il dai punctat pe zonele cele mai afectate.
poti sa folosesti samponul zilnic, dar bicarbonatul odata la 2, 3 spalari. iei putin bicarbonat in mana, apoi torni sampon si te speli cu acea pasta.
functioneaza la mine de ani de zile.
si bea ceai de musetel, cat poti de mult, si ah,, elimina din stres, conteaza enorm.
A, pai stai bine, eu pe scalp fac si daca ating fata dupa ce pun mana prin par fac si pe fata scuame. Tot ca tine beam apa zilnic, peste 2 l dar tot nu scap pana nu-si face perioada. De la stres faci ori frig, ori praf, etc. E o ciuperca care e perturbata si isi face de cap, s-o ia dracu de ciuperca spurcata!
EDIT: Am gasit si Apă organică de Melissa (roiniță) împotriva dermatitei, pe un site interesant, a incercat cineva?
Am vazut multe pareri bune despre produsele lor.
FoxWitch46 întreabă:
User252426 întreabă: