| iwolfra a întrebat:

Salut abia ce m-am apucat de kickbox si as vrea sa ma ingras. Un coleg de antrenamente mi-a zis sa caut pe google niste supliment,proteine si as vrea sa stiu daca stiti ceva "bun"care sa nu dauneze sanatatii. Batoane proteice,shake-uri, etc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Proteinele te ajuta sa cresti in masa musculara, nu in grasime.

Daca vrei sa-ti maresti muschi, cauta pe net concentrat sau izolat de zer, de la o firma de top ( recomand optimum nutrition, gasesti pe www.megaproteine.ro ), sau de la un magazin specializat ( in Bucuresti spre ex. sunt o gramada de magazine de suplimente )

Pe langa asta, mananca mai multe proteine din mancare ( peste, branza, carne, oua, unelele legume ), dar si ceva carbohidrati de calitate ( orez brun, paine integrala, paste din grau dur, etc. )

3 răspunsuri:
| Dragotta a răspuns:

Cred ca glumesti? Vrei sa te ingrasi, mananca dublu in fiecare zi fata de cat mancai

| iwolfra explică (pentru Dragotta):

Asta si fac laughing)

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dragotta):

Vrea sa creasca in masa musculara, NU in grasime.

In ambele cazuri cantarul arata mai mult, dar masa musculara e DIFERITA de grasime.

Cand pui 5 kg de muschi pe tine, nu poti sa zici ca te-ai ingrasat 5 kg