| GoodLuck15 a întrebat:

Aceasta intrebare este una cat se poate de reala si nu are ca scop amuzarea altor persoane!
De la un timp aud voci in cap, dar nu voci ale altor persoane ci ca si cum eu mi-as vorbi singur, ca si cum cineva ar incerca sa comunice prin mine tot cu mine daca intelegeti.
De exemplu daca vreau sa repar ceva se intampla brusc sa nu reusesc adica astazi voiam sa repar ceva la calculator si deodata unitatea era da cada jos.Cand incerc sa fac ceva mereu se intampla ceva si nu reusesc.Aud voci care imi spun sa fac aia ca daca nu ceva rau se va intampla sau sa beau suc sau apa peste masura daca nu vreau sa patesc ceva.Pe scurt acea voce care e de fapt vocea mea dar transmisa parca de altcineva, doreste sa ma distruga psihic si fizic.La un moment dat ma doare capul ingrozitor de la acele voci repetate.Parca cineva ar stii cum sa se foloseasca de mine incercand ca eu singur sa imi fac rau daca nu vreau sa pierd lucruri la care tin.Este foarte complicat si greu de explicat dar credeti-ma ca toate astea sunt reale.Implinesc 16 ani deci nu sunt batran sa am astfel de probleme din cauza varstei.
Ce as putea face? Inafara de faptul ca ar trebui sa merg la psihiatru findca imi este rusine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Tre sa te vada neaparat un psihiatru.

| Zeenya a răspuns:

Hei
Pe scurt subconștientul tau induce anumite gânduri. Alege un psiholog nu neapărat psihiatru, este o diferență. Psiholog este un terapeut nu doctor, iar psihiatru medic / doctor si este cel ce recomanda medicamentul. Nu trebuie sa iți rușine. happy știu ca lumea spune despre psihiatru, psiholog ca fiind pentru nebuni. Nu este adevarat. Crede-ma. Singura soluție pentru problema este : -o ședință cu un psiholog.
- lupta cu tine însuși
Daca locuiesti in Bucuresti, am câțiva psihologi foarte buni care lucrează chiar si cu persoane din showbiz deci lasă rușina. ^ take care

| Ichigo159 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asta dar cand am incaeput sa socializez mai mult, sa-mi fac mai mult prieteni sa vorbesc mai mult cu oamenii si sa ma duc la biserica nu am mai auzit nimic!

| bebe20 a răspuns:

Heii patesc si eu asa, chiar foarte des. Am incercat sa ma gandesc la cv si am scapat de voci... Gandeste-te la ceva frumos, si daca o voce iti mai spune ceva sa faci gandeste-te la cineva drag tie. Daca ti-am fost de ajutor raspunde-mi si mie la intrebarea pe am pus-o. O seara buna incontinuare

| GoodLuck15 explică (pentru bebe20):

La mine mai functioneaza uneori prin metoda mea clasica.Injur acea voce pana nu o mai audlaughing))

| bebe20 a răspuns (pentru GoodLuck15):

laughing) csf n-ai csf

| TeusMTC a răspuns:

Esti fata?

| FricaDeViitor a răspuns:

Cred ca acele voci rezulta din frica de a eșua, de a da greș. Și eu am pățit. Acum mă confrunt cu frica de viitor. Mi-e teama ca nu o sa ajung la ce mi am propus. Dacă răspunsul meu ți a fost de folos, nu vreau funda deoarece am răspuns pentru a te ajuta.

| Zeenya a răspuns (pentru FricaDeViitor):

Din frica eșuezi. Iar din cauza eșecului iți este frica/teama. Uneori aceasta frica este din cauza anxietății. Încearcă sa învingi frica pentru a elimina eșecurile din viitor.