Heii patesc si eu asa, chiar foarte des. Am incercat sa ma gandesc la cv si am scapat de voci... Gandeste-te la ceva frumos, si daca o voce iti mai spune ceva sa faci gandeste-te la cineva drag tie. Daca ti-am fost de ajutor raspunde-mi si mie la intrebarea pe am pus-o. O seara buna incontinuare
La mine mai functioneaza uneori prin metoda mea clasica.Injur acea voce pana nu o mai aud))
Si mie mi s-a intamplat asta dar cand am incaeput sa socializez mai mult, sa-mi fac mai mult prieteni sa vorbesc mai mult cu oamenii si sa ma duc la biserica nu am mai auzit nimic!
Cred ca acele voci rezulta din frica de a eșua, de a da greș. Și eu am pățit. Acum mă confrunt cu frica de viitor. Mi-e teama ca nu o sa ajung la ce mi am propus. Dacă răspunsul meu ți a fost de folos, nu vreau funda deoarece am răspuns pentru a te ajuta.
Hei
Pe scurt subconștientul tau induce anumite gânduri. Alege un psiholog nu neapărat psihiatru, este o diferență. Psiholog este un terapeut nu doctor, iar psihiatru medic / doctor si este cel ce recomanda medicamentul. Nu trebuie sa iți rușine. știu ca lumea spune despre psihiatru, psiholog ca fiind pentru nebuni. Nu este adevarat. Crede-ma. Singura soluție pentru problema este : -o ședință cu un psiholog.
- lupta cu tine însuși
Daca locuiesti in Bucuresti, am câțiva psihologi foarte buni care lucrează chiar si cu persoane din showbiz deci lasă rușina. ^ take care
Din frica eșuezi. Iar din cauza eșecului iți este frica/teama. Uneori aceasta frica este din cauza anxietății. Încearcă sa învingi frica pentru a elimina eșecurile din viitor.
floraida întreabă: