| NoobLifer a întrebat:

Salut, acum 2 zile am fost la medic (orl) a spus ca am amigdalita cronica nimic grav din spusele ei.
Mi-a dat un antibiotic avelox 400mg 1 pe zi timp de 7 zile.
Problema e ca imi e frica sa-l iau avand reactii adverse multe si cam grave.
Nu stiu ce sa fac...
Multumesc pentru timp

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

O infectie netratata are repercursiuni foarte grave asupra corpului, iar in cazul tau, infectia neoprita si netratata poate urca la cap si atunci faci meningita.

ia antibioticul ala cu un probiotic din farmacie si nu vei avea nimic, dimpotriva, te vei vindeca.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa il i ei asa cum la prescris medicul 7 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu i-ai specificat medicului ca ai reactii adverse si alergice?

| Iote a răspuns:

I-ai spus medicului de reactiile adverse? Noi aici nu putem sa-ti dam un sfat bun tinand cont ca ai o infectie in organism.
Ori iei tratamentul asa cum ti-a fost prescris, ori te intorci la medic si ii spui problema ta.

| Brizbriz a răspuns:

Sa il iei si sa vezi daca ai reactii adverse
altfel... MORI, PE BUNE, nu glumesc... DELOC
o infectie netratata duce mai devreme sau mai tarziu la septicemie (infectarea sangelui) iar din aia se moare... SIGURRRRR

| Nirvanaaa a răspuns:

Pai i-ai spus medicului la ce ai alergii?
Nu cred sa ai alergii la substanta asta, ia-l o data si vezi cum iti e. Daca nu te simti bine, te duci la medic sa ti-l schimbe. Trebuie neaparat tratament antibiotic pentru așa ceva.

| NoobLifer explică (pentru Violleta2022):

Mersi am inceput tratamentul