| Bwp_Walter_2000 a întrebat:

Salut, acum cam o jumatate de ora am incercat sa aprind un foc in centrala si am pus fixativ in ea ca sa aprind mai repede focul si mi -a sarit flacara pe picior si fata. La fata nu m-am ars aproape deloc doar m-am parlit putin insa la picior mi -a mers pielea jos intr-o zona aprox de 7×4 ce sa fac sa mi se vindece cat mai repede, fara cicatrici si sa imi amelioreze durerea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Porcusorul a răspuns:

Din cate spui, zona afectata e destul de mare si poate fi o arsura de gradul 2 sau chiar de 3 daca se produc sangerari. E posibil sa ai nevoie de ingrijiri medicale cat mai repede pentru a nu risca o infectie urata.

3 răspunsuri:
| elixiire a răspuns:

In loc sa mergi la un medic, scrii pe TPU
bine boss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu rupe pielea care s-a desprins, las-o deasupra arsurii.Se vindeca cu betadina dar si cu spray pentru arsuri.

| Bwp_Walter_2000 explică (pentru Porcusorul):

Nu se produc sangerari. Doar stratul superficial al pielii mi-e dat jos. Iar mi am pus un unguent prescris de medic si dupa aceea mi-a bandajat zona respectiva.