Mai mult ca sigur si tesutul din prejur a fost afectat, nu stiu cum arata mana ta la ora catuala, dat dupa descierea to cu siguranta numai bine nu, asa ca o accidentare de genul asta a afectat o zona mult mai mare decat unde ai copcile. ia paracetamol pentru durere, iar daca zona devine rosie, dureroasa si mai calda si inconfortabila la atingere decat pana acum, cauta ajutor medical ca nu cumva sa fii la risc de infectie.
Craciun Fericit si recuparate rapida.
PS - pe masura ce te vindeci, te rog nu ignora sa faci exercitii usoare de intindere pentru recuperarea mobilitatii mainii.
Salut,mulțumesc pentru sfaturi! risc de infecție nu este pentru ca urmez un tratament și pe lângă asta sunt bandajat, mai aplic pe răni Cicatridin, baneocin, la 2 zile dezinfectez mâna cu betadina și mai bag mâna în apă cu sare! degetele le pot mișca dar nu foarte bine din cauză ca sunt umflate putin(au fost și mai rău) dar ușor usor se vor vindeca! Crăciun fericit și numai bine!
"vreau să știu de ce mă doare, m-am cam îngrijorat și aș vrea să știu!"
Este perfect normal sa te doara, fiindca ai rana la mana destul de adanca daca ai avut nevoie de copci si pana se vindeva, va continua s ate doara.
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: