| Petrescu_Florian_1997 a întrebat:

Salut,acum cateva zile, aproape o saptamana, ma jucam cu catelul meu care are aproape 6 luni si s-a lovit de piciorul meu, el alergand foarte tare a intrat cu botul fix in piciorul meu, si a inceput sa planga. Dupa aceea s-a retras intr-un colt, m-am dus la el dar nu fugea de mine, si am putut vedea foarte putin sange la botul lui, astazi, cand am facut curatenie, am gasit un dinte (un canin), m-am uitat in gura lui si mai era doar o parte din dinte, si caninul pe care l-am gasit are baza oarecum sparta, deci banuiesc ca i-o cazut caninul si a mai ramas doar o particica mica, intrebarea mea este, are sanse sa ii mai creasca la loc? Are aproape 6 luni, e foarte jucaus si ii place foarte mult sa roada si faca mare dezordine, obisnuieste sa ma muste de palme si de degete cu dintii, ca pe niste oase...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| patrik128 a răspuns:

Fiind pui... avand 6 luni poate ca o sa ii creasca la loc caninul ....mai bine la-i duce la veterinar...are dureri?

| Petrescu_Florian_1997 explică (pentru patrik128):

Nu am observat ceva schimbari la el, nu plange, mananca, bea apa, se joaca in continuare, la fel cum era inainte.

| patrik128 a răspuns (pentru Petrescu_Florian_1997):

Atunci stai linistit.