Exista varianta cu betadina + baneocin praf pus peste betadina, ca sa se reduca infectia. Sau varianta naturista, cu uleiuri esentiale. N-ai nimic. Doar disconfort (durere, usturime naprasnica) ca nu e deget amputat
Ai grija sa nu se infecteze si intreaba la farmacie daca este ceva ce anesteziaza local
Doctor scrie pe tine.
Ăsta e du-te la doctor pana nu e prea târziu. Daca stai cu el așa poți ajunge sa-ți taie degetul/piciorul sau sa mori din cauza infecției și chiar nu glumesc.
S-ar putea sa ai nevoie de cauterizare sau de intervenție chirurgicala din ce am înțeles că ai.
Îți urez succes și nu mai sta pe gânduri, nu e așa rea operațiunea.
Culoarea galbena poate indica o septicemie. Du-te la doctor si iti va spune el ce e de facut. Si du-te! cu infectiile nu e de jucat.
Nu cred ca e chiar asa grav. Ieri, unde era pata galbena, s-a spart si a curs lichid din el. Era un fel de basica/puroi. Nu cred ca e vorba de septicemie. Acum nici nu ma mai doare. Deloc.
Mergi la plafar, ceri Ulei esential de Cuisoare, de la fares. Sa scrie pe el pentru uz intern. E anestezic, folosit si in stomatologie. E 15 lei. E foarte puternic, Nu pune pe fata, buze, ca se umfla.
Pt cresterea unghiei, aplica ulei de Lavanda + ti tree+ tamaie, tot de la fares. Actioneaza singeretic. Primele 2 le gasesti la fares, la 15 lei, tamaia la 25 lei, trece vanataia rapid, e un ambalaj alb cu mov, scrie sus pe el 100% natural. E bine sa le ai in casa, oricum
Pana la urma a cazut drobul cu sare peste tine, fata draga?
Multumesc!
De durut, nu ma mai doare.
Deci, sa inteleg ca n-ar trebui sa ma panichez, nu? Adica nu arata chiar asa de rau cum mi-au zis cei de mai sus. Aia galbena era un fel de bășică care s-a si spart. Acum nici nu mai ma doare, nu mai e chiar asa vanat...