Foloseşte un atibiotic de exemplu tetraciclină unguent si bunici i sa întâmplat tot aşa şi ia trecut cu tetraciclină
Nu s-a umflat in tot timpul acesta pentru ca organismul lupta cu toate puterile lui impotriva oricarui corp strain. Si cand nu mai poate lupta, atunci s-a si umflat.
Durerea de la rana este una, iar durerea ca acolo se mai afla ceva este alta. Numai tu iti poti da seama de lucrul acesta. Era important ca sa fi analizat bine de tot tepusa care ai scos-o.
Acum nu ai altceva de facut decat sa astepti pana cand rana se va vindeca complet. Daca se va vindeca si nu te mai doare, atunci e ok; dar daca s-a vindecat si inca te mai doare, atunci nu este ok. Ori mai poti sa faci o radiografie, unde se poate vedea daca acolo mai este ceva sau nu.
IN MOS SIGUR AI UN SISTEM IMUNITAR IMPECABIL, care a izolat acea aschie. Trebuie sa astepti sa se refaca tesutul care "a rupt" legaturile dintre celule
Greu de crezut ca o sa poata fi identificata o potentiala ramasita microscopica a unei aschii.
Eu as putea trăi cu ea. Nu as vrea sa pățesc ceva mai rău. Vreau sa o rezolv cat mai e inofensivă
Daca rana prezinta semne evidente ca se inchide : ai rabdare sa se refaca tesutul celular!
La suprafață e închisă, nu știu ce e înăuntru. Nu știu dacă mușchiul pe care l-a străbătut s-a refacut
In profunzime inca se treface; epiderma s-a inchis pentru a proteja. acesta si este rulul epidermei.
anoooonimm77 întreabă: