Nu conteaza asta, conteaza ca esti tu, esti draguta si inteligenta, dupa astea trebuie sa te ghidezi, nu dupa niste numere!
Dar daca am 1.63 si 47 de kg e putin sau normal?
Depinde si de conformatia corpului. Sunt fete care au o silueta foarte subtire, "fragila" si foarte feminina in acelasi timp, cu oasele membrelor foarte subtiri. Pentru acestea, greutatea ta este una normala. 2 kg in plus sau in minus nu cred ca ar conta prea mult. Sunt totodata fete care au o altfel de structura. Sunt mai late in spate si in solduri, au oasele mai mari. Pentru aceste fete, greutatea ta ar fi mult prea mica pentru ca o astfel de conformatie atrage dupa sine cateva kg in plus. Varsta joaca de asemenea un rol important. Pentru o fata aflata la pubertate sau in perioada adolescentei, o greutate mai mica reprezinta un metabolism care reuseste sa arda mai multe calorii pentru dezvoltarea tinerei. Odata trecuta aceasta perioada, o femeie "implinita" (=dezvoltata normal) oscileaza intre 55-65 kg, in functie de inaltime si forma corpului
Ai o greutate pentru inaltimea si varsta ta. O prietena de a mea de 27 ani are 1, 68 m si 45 de kg, arata foarte bine si are niste forme foarte dragute.
Asa sunt si eu!
Pai toata lumea spune ca sunt slaba. Dar e ma simt bine. Si doctorul zice ca e bine, si ca nu am nici o problema medicala pe tema asta.
Ai o greutate normală, te incadrezi perfect... Nu iți face griji in legătură cu asta... Seară bună