| Andreeaioan115 a întrebat:

Salut am 1.63 si 49 de kg? cum sunt? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Nu conteaza asta, conteaza ca esti tu, esti draguta si inteligenta, dupa astea trebuie sa te ghidezi, nu dupa niste numere!

| OldSoul a răspuns:

Esti bine, in standarde happy

| owlAndreeaIrina a răspuns:

Asa sunt si eu!
Pai toata lumea spune ca sunt slaba. Dar e ma simt bine. Si doctorul zice ca e bine, si ca nu am nici o problema medicala pe tema asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te incadrezi in limitele normale de inaltime si greutate.

| Adry05 a răspuns:

Foarte bine.

| Andreeaioan115 explică (pentru anonim_4396):

Dar daca am 1.63 si 47 de kg e putin sau normal?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Depinde si de conformatia corpului. Sunt fete care au o silueta foarte subtire, "fragila" si foarte feminina in acelasi timp, cu oasele membrelor foarte subtiri. Pentru acestea, greutatea ta este una normala. 2 kg in plus sau in minus nu cred ca ar conta prea mult. Sunt totodata fete care au o altfel de structura. Sunt mai late in spate si in solduri, au oasele mai mari. Pentru aceste fete, greutatea ta ar fi mult prea mica pentru ca o astfel de conformatie atrage dupa sine cateva kg in plus. Varsta joaca de asemenea un rol important. Pentru o fata aflata la pubertate sau in perioada adolescentei, o greutate mai mica reprezinta un metabolism care reuseste sa arda mai multe calorii pentru dezvoltarea tinerei. Odata trecuta aceasta perioada, o femeie "implinita" (=dezvoltata normal) oscileaza intre 55-65 kg, in functie de inaltime si forma corpului

| Laura_Voloșenco_2000 a răspuns:

Ai o greutate normală, te incadrezi perfect... Nu iți face griji in legătură cu asta... happy Seară bună

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti nici grasa nici slaba parerea mea e ca esti chiar cum ar trebui sa fie cineva! happy

| DaCumSaNu a răspuns:

Ai o greutate pentru inaltimea si varsta ta. O prietena de a mea de 27 ani are 1, 68 m si 45 de kg, arata foarte bine si are niste forme foarte dragute.

Întrebări similare