| king5151 a întrebat:

Salut, am 1.74 si 70 de kg. la picioare, burta etc nu se observa ca sunt gras, sunt "plat" daca pot spune asa, dar la fata se vede si ma deranjeaza, cum as putea slabi repede si sanatos? Nu mananc mult deloc, dar beau numai suc-uri de 2 ani in fiecare zi, credeti ca daca as renunta la ele as putea slabi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Pai 70 Kg la 1, 74 e super bine.
Daca renunti la ele si mananci exact cum ai mancat pana acum, logic ca slabesti, daca sunt cu zahar, daca nu-s cu zahar, nu conteaza.
Cat bei pe zi suc? Zi-mi exact, ca sa-ti zic exact cat vei slabi si in cat timp daca te lasi de ele pastrand mancarea ca pana acum.

| king5151 explică (pentru Mosotti):

O sticla de tymbark la 2 l, in weekend beau una pe zi, cand am scoala beau jumate azi si restul maine

| Mosotti a răspuns (pentru king5151):

Deci bei 2, 5 L/ de luni pana vineri, adica in 5 zile, si 4 L in weekend.
Daca renunti la asta si mananci ca si pana acum, ai slabi cam 1, 7 Kg lunar.
Deci am socotit ca bei cam 27, 8 - 28 L lunar adica in 30 de zile, daca in 7 bei 6, 5 L.
Asta daca pe 100 g are 43-45 Kcalorii.

Zi-mi te rog pe sticla la calorii ce scrie? Nu la Kj ci la Kcal adica cate are.

21

| Mosotti a răspuns (pentru king5151):

Daca are 21 kcal pe 100 g, atunci ai slabi 800-850 g/lunar fara suc daca mananci la fel.
Asa ca...e ceva si asta.

Pai e ok, renunt si la zahar (mancare), si cred ca ar fi mult mai ok. Mersi de raspuns

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

N-ai ce să mai slăbești, greutatea ta "ideală" ar fi 69 kg

https://www.csid.ro/calculator-greutate-ideala/

| natur a răspuns:

Sunt importante si activitatile fizice. In loc de sucuri bea NUMAI apa si mananca fructe (nestoarse) pentru fibre precum si paine integrala.
Vezi si aici: https://www.bioplant.com.ro/blog/sanatate/slabit

| scurtuuu a răspuns:

Renunta la orice forma de zahar, schimba alimentatia cu una sanatoasa, aceasta constand in grasimi sanatoase(avocado, oleaginoase etc), documenteaza te mai mult despre un stil de viata sanatos