Daca te tii de treaba si alergi cate doua ore pe zi(cu pauza!), poti sa mananci orice.Incearca sa elimini prajelile.Carne e bine sa mananci, caci lipsa de carne poate duce la lipsa de vitamina B12 si poate provoca anemie, ceea ce nu-ti sugerez.Incearca sa mananci micul dejun(cel mai important!), sa lasi sucurile acidulate si dulciurile si sa mananci pana in ora 6(MAXIM 7). Daca vrei sa faci si muschi, exista la plafare Elcarnitina care sporeste metabolismul si creste ritmul de marire al muchilor intr-un mod natural.Nu manca porcarii de fibrobaruri sau shake-uri proteice caci nu sunt pentru tine.Incearca sa te rezumi la stilul de viata enuntat mai devreme.SI SA NU TE PRIND CU PRAFURI DIN ALEA CARE MARESC MASA MUSCULARA CA TE BAT!)Serios, alea fac mai mult rau.
Manca fructe si legume, dar din cand in cand si carne, dar prea multa carne vara nu e buna!
Mult sport, fara paine(merg cateva felii de paine neagra), fara dulciuri, fast-food, prajeli, etc(poti cauta si tu pe net ce sa mananci si ce sa nu)
Nu recomand sa,, tii foamea". Stomacul se goleste la 3-4 ore, deci nu stai toata ziua nemancat.
Bea multa apa(foarte multa). Evita sucurile acidulate. Daca iti poti face tu e foarte bine.
Orice lucru daca abuzi de el, face rau(aproximativ, de exemplu apa nu face rau). Nu face execese, daca mananci 1-2 pe zi, sau de 8 ori pe zi, nu fa excese! Putin, nici odata sa nu te ridici de la masa plin. Mananca cu cateva ore inainte de culcare.Nu asculta de chestia aia cu mancatu dupa ora 6. Daca te culci intre 8-10 o poti asculta, altfel...
Daca ai de gand sa faci exercitii fizice(flotari, abdomene...) nu le face cu stomacul plin si seara. Le faci ori dimineata ori dupa-amiaza.
Alergatul e bine venit oricand. Daca ai timp poti sa iesi cu bicicleta, rolele...O vara placuta!
Bună.
Învață să mănânci, să combini corect alimentele și practică un sport de masă.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
Ms, ai funda, dar eu oricum nu urmaresc sa fac muschi, doar sa dau jos din greutate. MS inca odata.
Salut
Nu mananc asa des ( cam de 2 ori pe zi mananc ) si nici atunci nu asa de mult. Dar problema e ca am destul de mult in greutate peste normal ( cam 15 kg ) si vreau sa stiu ce sa mananc gen : salate etc, si vreau sa fac in jur la 3-4 ore de alergare pe zi. As vrea sa stiu daca intr-o luna, mancand legume si fructe, pot sa dau jos 15 kg.
Serios? doamne cat poti sa ABEREZI
1. chestia cu 6-7 seara la ultima masa = o mare CRETINITATE, buna doar sa-ti fortezi stomacul
2. prafurile pentru muschi se numesc "suplimente alimentare" ( dar esti prea INAPT sa le spui asa ), si sunt mancare concentrata, cu ce naiba iti fac rau, nu stiu, dar in creierul tau de copil mic paralel
3. L-carnitina se scrie, si asta NU mareste muschii si NU accelereaza metabolismul, este un LIPOTROPIC ( dar tu fiind copil mic, nici nu stii sa scrii corect, de-apai ce face ).
Mai CITESTE inainte sa aberezi pe banda rulanta ( macar invata sa scrii, auzi, "elcarnitina" )
Uite concret ce poti manca :
http://www.getfit.ro/......abire.html
Iar sanatos e sa ai vreo 4-5 mese pe zi, putin si des. Cu 2 mese pe zi, o sa-ti incetinesti metabolismul atat de mult incat si nemancat risti sa nu mai slabesti