anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 11 ani si am coșuri pe față. Ma enervează. Cum sa scap de ele? Toți colegii mei rad de mine! Cum sa scap de ele? FUNDA! :'(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Te-as sfatui sa te duci la un dermatolog, deoarece nu e bine sa faci teste pe propria ta piele iti spun din propria mea experienta. In afara de dermatolog, trebuie sa ai o igiena buna. Adica sa te speli dimineata si seara pe fata si sa nu spargi cosurile! mai rau faci.
Eu acum am fost la dermatolog si mi-a dat sa ma spal dimineata si seara cu sapun se la acne out apoi dimineata dupa spalat pe fata sa ma dau cu crema doar pe cosuri de la acne out si seara dupa spalat cu lotiune de curatat de la acne out, plus pastile bio-seleniu + zinc timp de 15 zille ( 3 luni). Deci, te sfatuiesc sa te duci la un dermatolog si doar atunci dupa un consult o sa iti dea un tratament in functie de tipul de acnee.

8 răspunsuri:
| AbCdEfGh323 a răspuns:

Ai incercat cu creme?=nivea etc? Daca ai incercat cu creme si tot nu ti-ai revenit atunci invoiestete 5-6 zile ca sa spargi cosurile si ca sa tise repare fata! Sper ca te-am ajutat!

| ShiningMockingjay a răspuns:

Are dreptate LaLaura, du-te la dermatolog. Cat despre colegi, lasa-i balta de idioti. Nu au de ce sa rada de ceva cat de cat firesc la varsta ta, care nu e vina ta oricum. Cine rade de tine pentru asta nu ti-e prieten. Bafta!

| positivity a răspuns:

Ai putea să arunci o privire pe acest site: http://www.frunza-verde.ro/remedii-naturiste-pentru-tratarea-acneei

| ThePayback a răspuns:

Seara spala-te bine pe fata, sterge-te bine, ungete pe fata cu gentamicina si dupa o ora dai cu fond de ten, dupa care poti dormii linistit. Cel putin eu asa procedam cand eram de varsta ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru positivity):

Mersi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaa va mulțumesc anticipat. kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaLaura):

O sa merg la dermatolog. Mersi. (o sa le spun și colegilor sa meargă :-D)

| LaLaura a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai pentru ce, la mine incepe sa dea rezultate tratamentul, mai am doar cateva cosuri mici care dau si ele semne ca trec. O seara buna.