| Idk296230 a întrebat:

Salut! Am 13 Ani, 33 Kg și 144 cm, și nu înțeleg de ce. Carne mănânc... cât decât happy adorm târziu pe la 12, dar oricum mă scol la 9-10, adică am 8+ ore de somn, și mai ales că fac fotbal de 1 an jumate,ies toată ziua afară la fotbal,dulciuri nu prea mănânc,beau numai apă. Vă rog niște sfaturi, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1onurSimion a răspuns:

Ești foarte slab. Trebuie să mănânci sănătos sa dormi suficient și sa nu-ți neglijești somnul fiindcă ești un copil în creștere și dezvoltare continuă...

Dacă vei continua cu felul în care continui să-ți "tratezi" sănătatea vei ajunge anemic și să ai probleme de sănătate. Mănâncă sănătos Mănâncă la timp nu abuza, nu-ți bate joc de sănătate, sufletul, viața ta.Carnea este absolut bună sănătosă benefică pentru tine ești încă un copil care necesită grijă și împlicare din partea părinților tăi.

Nu înțeleg cum ajung părinți ăștia să vă scape din mâinile lor în halul ăsta...de ajungeți în halul ăsta cu sănătatea.

3 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Mănâncă fructe, legume, care de care vrei și îți place ție, da nu abuza de prea multă mâncare că-ți faci rău la sănătate.

| Idk296230 explică (pentru 1onurSimion):

Mulțumesc Mult! Voi ține cont de sfaturi happy

| Lubeni??38900 a răspuns:

Bănuiesc că vrei sa te îngrași nu? Tu degeaba mănânci carne dimineața daca mănânci puțin în restul zilei mai ales daca stai toată ziua sa joci fotbal tu alergand, făcând efort arzi caloriile ce le-ai mâncat