| NotTodayBrox2 a întrebat:

Am 13 ani si de o luna ma confrunt cu o problema. Stau pur si simpu in pat si nu fac nimic si imi curge ceva din penis pe chiloti. Miroase a sperma, dar nu are consistenta lipicioasa de sperma. Este ceva transparent, cu consistenta de pipi. Este pipi? Ce este? De la ce vine? Sunt ingrijorat, help pls.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Lichidul de care vorbesti este lichidul preejaculator.

| NotTodayBrox2 explică (pentru Emilian65):

Si de ce iese? Ce e cu el? E normal? Ma sperii

| ProGamerXDDD a răspuns:

Nu, nu este normal, esti bolnav =/

| RaAlexandra a răspuns (pentru NotTodayBrox2):

Este absolut normal! Stai fara grija ca nu ai cine stie ce boala

| MarianWLF a răspuns:

Lichid preejaculator, poate sa apara cand esti excitat, sau la scurt timp dupa ce ai vazut ceva care te excita si ai intrat in erectie, in general dupa o erectie, cam mereu apare, si mie imi apare si dupa o partida de sex, si dimineata cand ma trezesc cu erectie, daca nu te ustura zona, stai linistit e ok, doar daca incepe sa usture si sa te doara, abia atunci e infectie.