| PoulyPaul22 a întrebat:

Salut am 13 ani si vreau sa va zic ca de la 12 ani pana la 13 am crescut vreo 8 cm si as mai vrea sa cresc pana la 1, 82,si vreau sa imi spuneti metode de crestere adica mancare,exerciti, ce trebuie sa fac sau sa nu fac si inca o chestie daca trag la haltere adica pentru muschi de la mana nu mai cresc? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Halterele te dau inapoi

| Shontellle a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te apuci de volei sau bascket, sa mergi la sala, dar daca stii ca esti mic de inaltime sa nu te apuci de sala pentru ca da, ramai mic. Incearca sa mananci sanatos, si incepe prin a face abdomene seara de la 20 in sus (dar sa nu te apuci sa faci direct 80, 90; incepe cu inceputu') Si alte exercitii, gen flotari, genoflexiuni. In principal exercitiii de fitness. Mult succes, sa te faci baiat fain!

| PinguinulXXL a răspuns:

Daca tragi de haltere sau fumezi nu mai cresti ori putin ori deloc ca sa iti revi nu mai trage de haltere sau daca fumezi nu mai fuma si sa faci baschet

| Cosmin86 a răspuns (pentru PinguinulXXL):

Cum naiba ma sa nu cresti... esti doar un copil mic, care comenteaza si el, nu?

| Pch_Razvy_1999 a răspuns:

Nu mai spuneti ca nu e bine sa tragi de fiare. Poti sa tragi de fiare oricat numai sa nu faci trapez si sa nu faci cu greutati deasupra capului sau sa pui presiune pe coloana.Inteleg ca tu vrei sa mai cresti dar depinde de GENA tatalui si mamei tale (cat de inalti sunt si ei) de obicei baietii cresc cu 2-3 cm mai inalti decat tatii.Asa...asta a fost un apropo dar pentru a mai creste trebuie sa stai atarnat 10-20 de min. pe zi de o bara (ATENTIE! descordat pentru a ti se intinde muschii si oasele). Funda big grin?

| malynutza99 a răspuns:

Buna,am citit intr-o revista ca daca vreai sa cresti in inaltime trebuie sa dormi pe o parte intelegi? insa daca asta nu reuseste sa ma cresti atunci tu deja te-ai dezvoltat