Buna Mihai, cum sa radem, de ce? Dimpotriva, te felicitam pentru preocupare! Am sa-ti dau raspunsul pe care l-am dat si iei la cineva, numai ca postase intrebarea ca anonim...
In primul rand ar trebui sa faci niste analize hormonale! In al doilea rand, parintii tai cum sunt?
Daca n-ai probleme hormonale, te felicit ca te gandesti sa scapi de kg in plus la varsta asta si sper sa ai vointa sa scapi de ele repede! Mai tarziu e mult mai greu si daca nu scapi de ele acum chiar ai sa regreti peste vreo 2-3 ani!
Ca sa scapi de kg, fara a te infometa, trebuie sa mananci alimente cu cat mai putine calorii.Adica,
1.in loc sa mananci un sandwish sau o prajitura, ia un fruct!
2.La masa, mananca mai putina mancare si fara paine, umple stomacul cu salata (salata de varza satura si are putine calorii).
3.Nu mai manca cornuri, alune, chipsuri si chestii de-astea.
4. Evita smantana, maioneza, sosurile si prajelile
5. Ultima masa(de seara) sa fie usoara, adica un iaurt degresat sau un pahar cu lapte degresat si un fruct
6. Nu manca cu 4 ore inainte de culcare.
& Inscrie-te la un club, ceva cu sport, dar sa fii inscris, pentru ca altfel, datorita kg in plus, o sa ai tendinta sa te lasi de facut sport si e f. important ca, daca slabesti sa faci si corpul frumos!
Incearca! SUCCES mult!
Dieta, jogging si bicicleta multyspeed! - vezi mai in urma, la raspunsurile mele, pentru detalii!
Itiplace ciorba de varza? scrie pe google diete cu supa de varza(diete cu ciorba de varza)
LarisaChe07 întreabă: