| Cannion a întrebat:

Am 14 ani, 1, 82m si 56 kg. Intrebarea mea este : Daca astazi am " bagat " in mine 2000 de calorii, eu fiind obisnuit sa consum maxim 800 pe zi, am sanse sa ma ingras? Specific ca de maine voi reveni la cele 800.
Cat despre cele 800, asta este stilul meu de viata. Asta este alimentatia mea. Ma simt bine cu atat, chiar foarte bine.
Ofer funda celui mai bun raspuns, venit cu un argument pe masura!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonim22341 a răspuns:

Nu te poti ingrasa daca intr-o singura zi chiar daca consumi 2000 calorii, te ingrasi doar daca consumi 1500-2000 calorii timp de cateva luni. Nu te ingrasi de la atata toata mai ales ca la inaltimea ta consumi zilnic 800 calorii ceea ce este putin oentru varsta si inaltimea ta. Deci in concluzie nu o sa te ingrasi delocwinking stai linistit.

3 răspunsuri:
| AlexSmile a răspuns:

Nu esti cam slabut pentru inaltimea ta? Si nu, nu te vei ingrasa daca mananci o zi putin mai mult.

| Cannion explică (pentru AlexSmile):

Inaltimea o stiu sigur, insa greutatea nu happy. Multi imi spun ca sunt foarte slab si ca am slabit foarte mult intr-un timp foarte scurt. Mi se vad oasele, dar ma simt bine in pielea mea. Azi am exagerat cu mancatul si am ceva ameteli, dar sper ca vor trece. Multumesc pentru raspuns!

| pisihabarnuare a răspuns:

Nu. te-ai ingrasa daca ai consuma 2500, ar fi rau. deci vei fi bine