| Hehehahah a întrebat:

Salut. Am 15 ani, băiat. Am o deranjare (cred că la stomac), deoarece am diaree de 2-3 zile. Pe lângă diaree îmi vine să fac pipi des, dar fac destul de greu, mai mult noaptea. In rest sunt ok, am poftă de mâncare... Dar vreau să știu dacă trebuie sa mă îngrijorez

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai tu nu ai schimbat regimul dupa ce ai vazut ca dai in diharnitza? Ce ai mincat in ultimele 2 zile dupa ce a inceput problema? De baut ce bei?

| Hehehahah explică (pentru GabiDumitrescu):

Am băut și beau apa... Destul de multa
Ce nu înțeleg e de ce imi vine greu sa fac pipi...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Hehehahah):

Ceai de menta, doooh! Apa aia din ce sursa e?

| darrio2007 a răspuns:

Ai prea multe lichide in organism. Probabil ca bagi prea multe lichide si mananci de la fast-food.

| Hehehahah explică (pentru GabiDumitrescu):

Robinet, dar am filtru. Ideea e că mi-a apărut și o aftă pe buză când am început să am diareea și faza cu urinatul. Mă ia doar noaptea, ziua pot face pipi ok, dar noaptea stau destul de mult sa aștept până urinez, deși simt că îmi vine...

| Lukasssz a răspuns:

Ce mananci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mai pus întrebarea asta.Ieri parcă aveai 14 ani.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu cred ca ai luat o bacterie alimentara. Ori ai mancat ceva pastrat necorespunzator (lactate-carne), ori ai baut apa dintr-o sursa nesigura, cum ar fi de la un izvor sfintit de popa, dar fara analize la zi.
Mai poate fi si pe fond emotional, daca urmeaza sa dai vreun test important, sau sa fii ascultat, ori sa vorbesti cu vreo tipa crush.
E important sa bei multa apa cand ai diaree, altfel te deshidratezi. Poate de aia faci pipi greu.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Hehehahah):

OK, dar tot nu ai raspuns privind CE MANINCI!