Da, baietii cresc pana la varsta de 19 ani si da, exista sanse sa mai cresti inca 10 cm avand in vedere ca mai sunt inca 4 ani pana atunci. De altfel depinde si de inaltimea parintilor tai, pentru ca daca acestia sunt mai mici de statura nici tu nu vei creste foarte mult, insa daca ei sunt mai inalti, iar tu, in comparatie cu ei, esti mai mic atunci vei creste pana vei ajunge la aceeasi inaltime cu ei.
Acum judecand dupa inaltimea parintilor tai voi spune ca nu vrei mai creste foarte mult. Oricum 1.70 - 1.75 este media de inaltime pentru barbatii din Romania, deci nu e problema.
Be smart and have fun.
E posibil normal sa ajungi la aceasta inaltime cu niste hormoni de crestere dar dupa consultatia doctorlui,,, hormonul se numeste ACTH
Ai 2 solutii acth de la doctor sau sa te apuci de sport iti sugerez alergare, inot tractiuni.eu am 190cm si am 18 ani dar eram primul pe afara imi place sa merg sa alerg sa ma catar prin copaci dupa fructe sa inot... + ca sunt si arian apucate si incepe sa tragi tare sa nu ti treaca vremea... FUNDA/?
Poti creste inca si mai mult...baietii se pot dezvolta brusc de pe la 16 ani...deci poti creste si 15 cm intr-un an, nu-i o regula asta
"daca acestia(parintii) sunt mai mici de statura nici tu nu vei creste foarte mult"
de genele recesive de la vreun bunic inalt ne putem lega nitel?
"Oricum 1.70 - 1.75 este media de inaltime pentru barbatii din Romania"
Adevarat, dar media de placere la femei in legatura cu inaltimea barabtului e 1.80-1.85. Poate baiatu vrea sa emigreze in viitor, ce face isi ia romana migniona in geamantan de cala?
Pentru accelerarea cresterii trebuie verificate si puse corect la treaba sub o alimentatie bogata in esentiale toate glandele endocrine.
Oricum, deocamdata esti in grafic dar nu strica un sport si multa gimnastica in urmatorii 4-5 ani.
Am uitat sa mentionez de chestia cu bunicii inalti, insa judecand dupa inaltimea parintilor nici bunicii nu sunt mai inalti de cel mult 1.80.
Apoi, daca emigrezi asta nu inseamna ca te adaptezi in mod miraculos la standardele lor de inaltime. Nu ma intelege gresit, insa asta este o aberatie, cat despre chestia cu fetele. Poti sa ai doi metri dar sa fii mototol, lucru care inseamna ca NU vei avea succes. Eu am 1.75 si nu am probleme la capitolul asta. Important este sa stii cum sa le vorbesti si mai putin inaltimea.
Probabil daca va face ceva basket sau inot atunci va mai creste, insa astea sunt lucruri discutabile.
Merci pentru ca mi-ai amintit de chestia cu bunicii.
Imi placi, tinere!
Succes pe mai departe in cariera, esti potrivit!
Bafta!
"Tinere"? Frate, esti tare. De fapt... da, la 21 de ani sunt tanar, intr-adevar. Nu stiu ce cariera crezi ca am sau ca voi avea, insa iti multumesc. La fel iti doresc si tie, succes in tot ce iti propui.
Multumesc!
La psihologie ma refeream, ti-am mai citit din comentarii si esti informat destul de mult pentru unul care a schimbat prefixul recent. Si eu am schimbat un prefix recent, de aia iti zic ca esti (mai) tanar (decat mine).
Aloha!
Aaaaa, acum am inteles. Multumesc. Psihologia este o pasiune pentru mine deoarece imi place sa studiez modul in care functioneaza mintea umana si imi pare absolut fascinant cat de complexe sunt procesele ce au loc in creierul oamenilor.
Totusi o cariera nu am sa fac din acest lucru ci ma folosesc de cunostintele obtinute pentru a-mi usura viata cu cei din jurul meu. Am sa imi termin facultatea pe care am inceput-o (inginerie robotica) si apoi urmeaza sa incep medicina din care am sa imi fac o cariera.
Salut. O zi frumoasa iti doresc.
Automatica si Informatica Industriala here la activ.
Pe viitor vreau sa ma apuc de Agronomie!
Ramanem in zone, mai vorbim!