| mihail2003 a întrebat:

Salut,am 15 ani si am cresterea inaltime 1.71 si am 60 kg, cum va pare sunt slab sau trebuie sa mai ingras cu 10 kg! fara glume

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti super ok, dar asta nu inseamna sa nu facem sport, nu ma refer la sala si acasa si culturism https://www.youtube.com/results?search_query=Tabata+Session

flotari
rodicari la bara
genoflexiuni cu greutati
plus multe alte excertiti fizice gratis cu doua greutati

| Sebastiann7 a răspuns:

Eu la 18 ani (1, 71) am 62, 5kg, eu cred ca esti bine, te dezvolti pe parcurs. Eu am pus aproximativ 2kg/an de la sine, acum depinde de dezvoltarea fiecaruia. Greutatea ideala ar fi undeva la 68-70kg, dar o sa ajungi si acolo in timp, prin sport si o alimentatie sanatoasa. Du-te si fa un sport, nu neaparat sala, dar fa ceva prin care sa faci efort (inot, box) + o alimentatie buna si ai sa vezi ca nu o sa ti se mai para ca arati slab. Succeswinking

| Alittlehelp a răspuns:

Eu la 13 ani am 34 de kg si 1.52, asa ca nu te agita. E inutil sa te crezi nedezvoltat si nu are rost sa te ingrasi...

| qwertpro a răspuns:

Avand in vedere ca eu am 180 cm si am doar 60 de kg, indiferent ca fac sport si mananc sanatos si tot nu ma pot ingrasa, tu nu esti de loc slab, ci ai greutatea buna.

| Donsavas a răspuns:

Grăsimea nu ajuta nici in tinerete, nici la bătrânețe.
Cu timpul, Te vei îngrașă si va fi greu sa controlezi asta.

| User23434 a răspuns:

Ești foarte okey, oricum cu vârsta o sa începi sa crești în greutate.

| mihail2003 explică (pentru Alittlehelp):

Eu la 13 ani avem inaltimea 1.55