| Andrei18362 a întrebat:

Salut! Am 15 ani si in 15 ani mi s-a intamplat foarte multe chesti nasoale si am avut o perioada in care ma enervam din orice si de vreo 10 luni nu ma mai enervează absolut nimic si nu inteleg daca e ok ca nu ma mai poate enerva absolut nimic rog seriozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kufu95 a răspuns:

Ba da, e foarte ok, multe persoane îşi doresc să fie ca tine şi nu reuşesc din cauza multor situații care apar în viața lor care aduc mult stres.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce nu intelegi, ca este normal sa nu te enervezi?

| Sorellina a răspuns:

Este absolut ok sa fii normal.
Ce s-ar intampla daca toti ne-am enerva din nimic?

| EyeOfTruth a răspuns:

Daca nu te mai enervezi din nimic poti spune ca te.ai maturizat emotional.E normal sa te enervezi ca toti avem o partea negativa(ego.ul) si partea pozitiva(Dumnezeu), este o virtute sa nu te lasi afectat de nimic.Pe plan biologic pot spune ca esti spre sfarsitul pubertatii in care hormonii din organism sunt,, echilibrati"si nu iti mai influenteaza conduita.Eu as merge mai mult pe plan spiritual deoarece am credinta in Dumnezeu.Bafta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iei vreun tratament psihotrop?

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

Mulțumesc de fundă!