| robert_1938 a întrebat:

am 15 ani si nu sunt un tip prea dezv. sun f mic de statura! ce remedii as putea incerca? as dori sa mai cresc in inaltime.multumesc pentru raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei mai creste in inaltime, fara a face ceva anume, pana in jurul varstei de 18-19 ani(cand se opreste dezvoltarea fizica la baieti).In cazul in care vrei sa dai un impuls cresterii in inaltime, practica baschetul.Succes.

2 răspunsuri:
| TommyMiller a răspuns:

Nu-ti face griji, eu la 18 ani aveam 165 si cand m-am intors din armata aveam 1, 86m. sa-ti faci griji daca ai avea peste 18-19ani

| Teils a răspuns:

Salut! Practica si tu baschet-ul, antreneaza-te, incearac sa ridici greutati. MODERAT. Cumpara niste gantere de vreo 5kg / bucata si fa-i diferite antrenamente : ridicari pana la umar, flotari cu gantere, genoflexiuni cu gantere.
PAREREA MEA!