anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si 1.75. Am 60 de kg si as dori sa mai pun 5-10 kg pe mine. Mananc 4 mese pe zi plus dulciuri, kebab, pizza, dar nu reusesc sa ma ingras.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca asa iti este gena poti sa mananci si 9 mese pe zi nu o sa te ingrasi.De obicei te dezvolti pana in 25 de ani si o sa mai pui cateva kg in plus.Dar poti sa te apuci de un sport sau de sala si te va ajuta sa te dezvolti, dar asta in timp... daca te apuci de sala dupa minim 1 an de zile o sa vezi rezultatele pe langa asta poti sa mai administrezi un surplus de vitamine care ti le recomanda doctorul de familie.

| BlueDark a răspuns:

Stai baaaa...Da ce vrei, sa ajungi cat russan tanky?!

| confiturix a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrasi cu mancare nesanatoasa

| Bogdiy14 a răspuns:

Cel mai bine e sa ramai asa. 60 de kg e ok pentru varsta ta. O sa te ingrasi pe parcurs si o sa iti doresti sa slabesti happy

Răspuns utilizator avertizat
| Alex007007 a răspuns:

Stiu ca nu trebuie sa ma ingras cu mancare nesanatoasa, dar nu ma pot ingrasa nici cu mancare sanatoasa. dlrowehtkuf cam are dreptate, majoritatea barbatilor din familia mea sunt inalti si slabi (70-80 de kg).

| Antonia9292 a răspuns:

Buna.
Iti sugerez sa mergi la un nutritionist. Dupa ce o sa iti faca niste analize iti va da o schema cu ce mancaruri ar trebui sa adopti in regimul tau alimentar si ce sport te-ar ajuta!
Succes!