anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am 17 ani imi esa pe multe cosuri pe barbie, dupa care imi ramane si semne.Ce pot face? Ce tratamente imi recomandati? Mersi mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite poti cauta niste remedii pe net sau o crema ceva, insa parerea e ca mai bine mergi la dermatolog.Nu costa mult o consultatie si e mai bine, el va sti ce sa-ti zica.
Bafta!

| Anonim0096 a răspuns:

Semnele iti raman de obicei daca storci cosurile, iar faza asta gen cosuri o sa treaca la baieti cam pe la 19 ani.Sunt destule tratamente pentru cosuri, insa cele mai bune sfaturi vin de la un dermatolog, deoarece si eu am folosit creme dupa ''ureche'' si nu au avut niciun efect insa crema Isotrexin ofeita de dermatolog este foarte buna, plus ca dupa mai multe pareri am inteles ca este cea mai puternica de pe piata.

| YahOOOOOOOOO95 a răspuns:

Ce parere aveti despre Ivatherm Akne-Syt?

| Anonim0096 a răspuns (pentru YahOOOOOOOOO95):

Daca te razi si ai cosuri(majoritatea pe barbie)nu are rost sa iti cumperi o crema speciala pentru cosuri, iar aceasta crema pare promitatoare pentru ce ai tu.