anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 17 ani si penisul meu este curbat spre stinga la vreo 40 grade ce sa fac... ajutati-ma va rog, cum sa mic indrept?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Nu-i nimic anormal, unii baieti au creierul pozitionat in partea dreapta, 43 de grade, nu 40, si atunci, pentru mentinerea echilibrului, au penisul curbat in partea stanga.

9 răspunsuri:
| Razvy112 a răspuns:

Lasa-ma sa ghicesc esti dreptaci nu? laughing)

| Morphines a răspuns:

Aolo, o poza, ceva? big grin La 40 grade, zici... De obicei penisurile sunt usor strambe, deci nu cred ca ai ce sa faci ca sa-l indrepti. Nu recomand sa tragi de el ca de degete laughing

| Felys a răspuns:

Nu ai cum, asa este corpul tau, obisnuieste-te cu ideea

| Razvy112 a răspuns:

Incearca sa dai cu stanga cateva luni poate se indreapta happy

| Ycu a răspuns:

Este normal penisurile sunt de diferite culori, marimi, forme la 40 de grade ai aproximat tu? Cam greu sa vezi cate grade este curbat... doar nu ti-ai masurat ciocanul cu raportorul big grin. Da ma rog, obisnuieste-te doar prin chirurgie plastica poti repara aia dar dai de alte boli si poti ramane infertil toata viata deci...fi mandru big grin

| Ycu a răspuns (pentru Razvy112):

Ma, ce nemilosi sunt unii...

| Ben00 a răspuns:

Bine ca nu e la 90 sau 180. Nu cred ca trebuie sa fii prea ingrijorat.

| ionel215 a răspuns:

Dar a so pot fu...te pe prietena mea

| ionel215 a răspuns:

Dar de ce pe penisul meu apar niste puncte rosiii de parca este singe