anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 18 ani si am fost nascut la 7 luni ( nu radeti ), ma simt putin diferit si ma refer la capitolul, sunt foarte slab, nu iau in greutate, nu sunt bolnav, parul facial creste greu, vocea imi este foarte subtire, sunt mai firav si putin mai depresiv oare din cauza ca am fost nascut la 7 luni sunt asa? Imi mai puteti spune alte simptome sau daca cei nascuti la 7 luni /prematur, manifesta si alte simptome?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

In mintea ta crezi ca toate cele insirate sunt legate de venirea pe lumea mai devreme. Incearca sa iti scoti ideea asta din cap, fiecare om se dezvolta altfel. Totul tine de ambitie si de pozitivitatea pe care o ai fata de tine.
Cunosc persoane foarte apropiate nascute inainte de termen si sincer sunt foarte bine din punct de vedere psihologic si dezvoltarii lor.

Consulta un medic endocrinolog, poate ai probleme hormonale si astfel ai astfel de probleme cu pilozitatea rara si vocea. Cu toate ca aceste probleme pe care le insiri nu sunt stas pana la varsta de 18 ani trebuie sa fi aparut toate, asa cum ti-am mai spus, totul depinde de fiecare persoana in parte. Nu orice corp omenesc se dezvolta la fel.

| alex495 a răspuns:

Nu are nicio legatura ca ai fost nascut la 7 luni. Esti asa din punct de vedere fizic datorita genei care s-a transmis de la parintii tai. Daca parintii tai sunt scunzi tu nu vei fi niciodata inalt, poti face cat bascket vrei, daca parintii tai sunt mai corpolenti si tu vei fi la fel. Se numeste genetica.winking eu de exemplu a inceput sa mi creasca barba si sa am vocea groasa pe la 13-14 ani. Sper ca te am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti subdezvolat laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing

Spune mersi skilodule ca nu ai trait pe vremea cand mustaciosul cucerea europa ca erai aruncat in camera de gazare la Auschwitz gramada cu evreii.

| AFR81 a răspuns (pentru anonim_4396):

In legatura cu ultima parte: stii, Hitler nu avea nimic cu romanii. In prima faza a razboiului, Romania era aliata de nadejde a Germaniei datorita campurilor petrolifere de la Ploiesti care reprezentau combustibil extrem de pretios pentru nemti. Chiar a luat o serie de masuri pentru a ne proteja (invadarea Greciei, Serbiei si asa mai departe). Dupa aceea, am intrat si noi in razboi si am ajutat la campania din Rusia (Operatiunea Barbarossa). Asta e primul aspect. Al doilea: tu chiar pui semn de egalitate intre un copil nascut prematur si un handicapat? Foarte rau daca crezi asta. Intr-adevar, atat comunistii cat si nazistii omorau persoanele cu handicap, insa nu ar fi fost cazul lui. Daca s-ar fi nascut cu 75-80 de ani inainte, nu ar fi patit nimic. Mai documenteaza-te inainte sa scrii si sa faci misto.
Iar pentru user: stai linisit, problemele tale le poate avea si un om nascut la timp. Pur si simplu asa esti tu.