Bună! Cel mai ușor iei în greutate dacă combini sportul cu vitaminele și cu o alimentație potrivita. O sa ti explic mai încolo ce înseamnă alimentație potrivita, deși probabil te ai documentat și tu. În primul rand, sportul te va ajuta sa pui masă musculară, ceea ce din start te va face sa pari mai solid, și va pregăti organismul pentru a asimila bine nutrientii din mâncare. Daca nu ești o fire prea sportiva, începe mai întâi cu mult mers pe jos și tot e ok, mai faci niște mușchi la gambe, ti se mai și face foame... În al doilea rand, vitaminele iti vor da pofta de mâncare și o sa ti vină sa bagi în tine cu tona (eu cel puțin asa patesc )) ). Recomand Vitamax. În al treilea rand, trebuie sa consumi chestii cu aport caloric mare, dar nu chestii nesănătoase gen cartofi prăjiti. Cel mai mult ajuta la dezvoltarea fizica alimentele gen nuci, lactate, ouă, carne (mai ales aia de vita), ai o lista întreaga pe net, probabil ești pus în temă în legătură cu aspectul ăsta. Dacă pana acum le ai încercat pe astea trei combinate, atenție, nu separat, du te la un nutriționist sa te examineze puțin și sa ti faca un meniu personalizat ca să zic așa. Eu cred ca o sa reușești pana la urma sa câștigi măcar 2-3 kg. E mai greu dacă ești înalt, trebuie sa pui mai mult pe tine ca să se observe o diferență. Ce înălțime ai?
La britanici nu ai cum, trebuie sa mananci sarmale, visinata si mici in RO sa te ingrasi direct la bunica iti baga mese cat mai consistente
Ai grija ca mâncarea sa fie bogata in proteine și fibre. Carbohidrații rafinați nu sunt prea buni, nici suplimentele (nu fac nimic in afara de ați cheltui banii). Ai putea încerca antrenamentul de forța. E o posibilitate ca un aliment pe care îl consumi sa îți deranjeze metabolismul. Cel mai bine ar fi sa vorbești cu medicul de familie sau un dietetician.
Habar nu ai ce m-am scarbit de atata piept de pui sau pulpe. Fiind aici in Anglia, am apucat sa merg 1 luna la sala, asta fiind inainte de pandemie, si alte 2 saptamani daca zic bine, acum ceva timp cand ne-o scos lockdown-u. Dar faza e ca ne-au bagat inapoi pana in iunie. Degeaba am trimis 150k de semnaturi printr-o petitie ca s-o deschida inapoi, ca degeaba... In fine, acum am acasa o bara de tractiuni si 2 gantere de 10 kg una, dar... Tot nu merge treaba.