anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut ...am 23 de ani si nu am fost invatat de mic sa decalotez...acum problema mea este ca in stare normală cu ajutorul apei pot decalota penisul, doar ca pielea nu se retrage cu se ruleaza..cand ating flancul am o senzatie foarte aiurea..mor de frica..ma pune pe gânduri..sunt ipohondru de fel.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

E normal sa nu se decaloteze chiar usor in stare erecta, stai linistit, daca continui sa-l decalotezi si in stare erecta, incetul cu incetul o sa-si mai dea drumul. Ti-am zis, nu e nimic de speriat decat atunci cand simti ca daca e decalotat te strange si te doare sau nu mai poti sa "recalotezi" inapoi.

6 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Flancul? cred ca ai vrut sa scrii glandul.
Daca poti decalota si preputul nu strange glandul in asa fel incat sa se invineteasca, umfle, doara, nu esti perfect normal. Iar senzatia ciudata e si mai normala, glandul e cea mai sensibila parte din corpul unui barbat (necircumscris, cei cu circumcizie au glandul mult mai desensibilizat). Decaloteaza-l frecvent, la fiecare baie si ai grija la igiena, chiar nu ai motive de ingrijorare.

| Rares37 a răspuns:

Esti un om normal. Stai calm. Consulta un medic, cel mai indicat. Fara frica si fara rusine.

| Betty12345678 a răspuns:

Nu ai multe motive de ingrijorare, daca observi chestii anormale mergi la medic.

| Alexxxxandruuu a răspuns (pentru Rares37):

Ma sperie acea sensibilitate

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CuriousStuff):

Glandul am vrut să spun..ma sperie acea sensibilitate si in stare efecte de decaloteaza mai greut dar nu se mai decaloteaza de cât atunci cand revine penisul in starea lui initiata

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CuriousStuff):

Pot recalota atunci cand devine in stare normala, din erectie.e o usoara jena. oricum, luni voi consulta un urolog ..chiar daca am frica asta imensa..in stare normala glandul este acoperit dar la baie pot decalota