Nu ai cum sa-ti dai seama daca i-ai indepartat pe toti, dar clar i-ai omorat pe toti.
Si ia de bun sfatul lui xerxes1. Un doctor care incepe cu "psi" sigur iti va rezolva problema
Ai atins-o cu degetul sau a atins zona vaginului?
Keep calm ca nu ti te intampla nimic, asta daca sperma nu a ajuns in vagin si nu erai in perioada fertila.
Foarte serios: pune o lupă (puternică, nu doar așa) pe mânuță și vezi dacă mai miscă vreunul. Dacă da, dă-i una după ceafă.
Vai, am uitat să te întreb: vorbești de cei ce dădeau din codițe încă din februarie?
Ia o lupa si incpe sa te uiti atent daca a mai ramas ceva. Sa fie cu factor de marire 43.5X.
Apa simpla este suficienta pentru indepartarea spermei, chiar si fara sapun sau sampon.
Totodata, apa este unul din dusmanii cei mai mari ai spermelor, deoarece le blocheaza si devin inactive, incapabili de fertilizare.
Se duce cu acid sulfuric, altfel ai sansa sa duci la gura si sa ramai gravid in plamani. Mai poti incerca sa te speli cu briciul dar sa fie lama noua.
Vai de capul tau copil disperat.
Nu ne mai pierde timpul cu tampenii.
Asta glumeşte cu tine eu am atins de o mie de ori din greşeala si bărbaţii nu rămână însărcinaţii doar femeile
Spermatozoizii mor de la contactul cu apa imediat, mai ales daca folosesti săpun! Dacă îți cade pe jos săpunul, poate fi folosit după spălare, microbii nu te îmbolnăvesc dacă ai un organism sănătos! Masturbarea excesiva e semn de boala psihică și ea își poate face mai mult rau decat bine, din cate vezi. Nevroza e tratabila.