Da o sa il poti indoi complet dar dupa scoaterea coroanei trebuie sa megi la recuperare o sa poti juca fotbal si o sa poti alerga, acum depinde si de om, am intalnit mai multi cu problema asemanatoare tie... unii s-au vindecat in 1 luna altii in 5 stai linistit poti juca fotbal ( 6 luni ) atat o sa iti zica doctorul ca trebuie sa stai pe tusa
Coroana inca nu a mentionat daca mi-o mai scoate.acum am inceput sa merg cat de cat am 2 sapt si abia pot s indoi picioru la 90 d grade.multumesc mult.
Doar medicul care te-a operat sau/si medicul sportiv iti poate raspunde corect la aceasta intrebare.
Daca a fost ingrijit corect si s-a sudat osul fracturat atunci; da vei putea juca
Te asigur ca vei putea juca fotbal. imi amintesc ca la fel eram si eu speriat cand am facut operatia de apendicita..pe atunci practicam artele martiale! totul s-a terminat cu bine..ca intotdeauna!
Nu vreau sa zic prea multe ca nu-s experimentat...dar stiu ca am avut piciorul in ghips 1 luna si dupa abia puteam sa calc.La inceput mergeam usor, sprijinit de ceva, apoi mergem schiop ca sa nul fortez iar dupa vreao 3-4 zile am inceput sa merg nurmal(nu ca inainte dar destul de bine) ar tb sa faci ex de recuperare(adic peste o saptamana sau doua sa incerci sa alergi sa faci aplecari cu genunchi intasi etc.)cred ca ti-am fost de folos cat de cat
Dap.
multumesc
Nu ai pentru ce.Nu-l forta prea tare.zic si eu . mergi putin, apoi indoi genunchiul il intizi ..si tot asa...